De Woldenestafette

Genieten van hardlopen

De Woldenestafette

14-09-2014

Op zaterdag 20 september 2014 is het zo ver.  Dan wordt voor de 6e keer De Woldenestafette georganiseerd. De Woldenestafette is een sponsor estafetteloop van 47 km. Het parcours gaat door de gemeente De Wolden en wordt gelopen door teams van 4 tot 8 personen. Dit jaar doet ook een team van Enjoy Running mee. 

Tijdens De Woldenestafette wordt er gelopen voor een goed doel. Het goede doel voor 2014 is 'realisatie Klanken - Bospad' in het vijverbos bij Visio Huis te Echten.
Het gaat om verschillende objecten die al dan niet door de wind geluiden voortbrengen. Voor de cliënten van Visio is het een prachtig wandelpad die bij de verschillende objecten geactiveerd worden om zelf geluiden te maken of de verschillende geluiden ervaren.


De Woldenestafette - Team Enjoy RunningOp de foto (v.l.n.r): Dik, Carla, Agnes, Trijnie, Albertha en Jetty.   Op de foto ontbreken Karin en Cindy.

Wij, team ‘Enjoy Running’, lopen mee met De Woldenestafette.
Wij genieten van hardlopen en wij willen cliënten van Visio laten genieten van geluiden.

Wilt u cliënten van Visio ook laten genieten van geluiden?
Sponsor ons! Elke bijdrage is welkom!
U kunt uw sponsor toezegging doen via een reactie op dit bericht of door uw toezegging via het contactformulier aan ons door te geven

Enjoy Running nieuwsbrief

Blijf op de hoogte