Tiedkwietloop 2022

Tiedkwietloop 2022

Op zondag 27 maart 2022 is de klok een uur vooruit gezet. Gelukkig, dit geeft ons de mogelijkheid om op zondag 30 oktober 2022 weer de Tiedkwietloop te organiseren. Dan wordt de klok weer een uur teruggezet en heb jij de kans om een supertijd neer te zetten.

Je kunt kiezen uit afstanden van ongeveer 11 en 17 km (hardlopen) of 8,5 km (wandelen).

Het bijzondere van deze Tiedkwietloop is dat om 3 uur de klok – in verband met de wintertijd – een uur wordt teruggezet en je dus een spectaculaire snelle eindtijd krijgt.

Verlichting en reflectie is tijdens deze nachtelijke loop verplicht. Wij hopen dat dit mooie plaatjes zal opleveren in donker Meppel.

Inschrijving
Je kunt je inschrijven via inschrijven.nl. Inschrijven kan tot en met 29 oktober 2022De start
De start van de TIEDKWIETLOOP vindt plaats vanaf het pand van Vitaal en in Balans BeweegZentrum, Zuideinde 18A, 7941 GH  Meppel. 
Je kunt parkeren op het parkeerterrein achter Ogterop. Vandaar wandel je binnen vijf minuten naar Zuideinde 18A.

De finish is dit jaar bij Muziekcafé Clouso, Zuideinde 25. Hier kunnen we gezellig nagenieten van onze Run en Wandeling.

Virtueel
Ook is het mogelijk om virtueel mee te doen. Je start dan om 02:00 uur op je eigen gekozen locatie en loopt een door jouw gekozen afstand. Ook hiervoor kan jij je inschrijven via inschrijven.nl.
Wel vragen wij je om jouw afstand en finish tijd aan ons door te geven. Zodat wij je kunnen opnemen in de uitslagenllijst.

Herinnering
Voor elke deelnemer is er een medaille.

NB: Mocht i.v.m. Corona maatregelen de fysieke Tiedkwietloop niet door mogen gaan, dan doe je automatisch mee aan de Virtuele variant. Je start dan vanuit jouw eigen gekozen locatie en loop jij jouw afstand.

Enjoy Running nieuwsbrief

Blijf op de hoogte