Gezellige De Woldenestafette

Genieten van hardlopen

Gezellige De Woldenestafette

24-09-2014

Op zaterdag 20 september hebben we meegedaan met De Woldenestafette. Een estafetteloop door de gemeente De Wolden over 47 kilometer die in 8 etappes moest worden afgelegd. De start en finish was, zoals gebruikelijk, bij Visio Huis te Echten.

Het was voor het eerst dat wij als team Enjoy Running aan een evenement meededen. Het team bestond deze dag uit Greet Otten, Albertha Harms, Trijnie Fictorie, Carla Boelens, Jetty van Achteren, Cindy Guchelaar, Agnes Pol en Dik Zantingh.

WP_20140920_005

Om 12:00 uur viel het startschot en ging Greet als eerste loper van ons team van start. Jetty begeleide haar op de fiets. De overige teamleden volgden in een gepersonaliseerd personenbusje.

WP_20140920_010

Met ons gepersonaliseerde personenbusje, maar vooral ook met onze nieuwe shirts (deze konden we een dag voor De Woldenestafette ophalen) vielen wij goed op. Onze lopers waren al van verre zichtbaar.

Hoewel tijdens één van de etappes een afslag werd gemist en een aardig omweg moest worden gemaakt, hebben we een nette prestatie neergezet en finishten we ruim voor 17:00 uur.

WP_20140920_036
Wij hebben in ieder geval genoten van het hardlopen!

Voor meer informatie over De Woldenestafette, kijk op hun website.

Enjoy Running nieuwsbrief

Blijf op de hoogte